Menú del Día / Eguneko Menua
Viernes 30, Ostirala
Primeros / Lehenengoak
Ensalada de pasta tricolor, york y salsa rosa
Hiru koloretako pasta entsalada, york eta saltsa arrosa
Hiru koloretako pasta entsalada, york eta saltsa arrosa
Cocido de garbanzos con verduras
Eltxeko txitxirioa barazkiekin
Eltxeko txitxirioa barazkiekin
Guisantes con jamón
Ilarrak urdaiazpikoarekin
Ilarrak urdaiazpikoarekin
Paella de carne con verduras
Haragi paella barazkiekin
Haragi paella barazkiekin
Segundos / Bigarrenak
Carioca fresca frita con refrito y mahonesa
Karioka freskoa frijitua olio errearekin eta maionesa
Karioka freskoa frijitua olio errearekin eta maionesa
Dorada fresca asada al horno con refrito
Urraburu freskoa labean erreta olio errearekin
Urraburu freskoa labean erreta olio errearekin
Filete de ternera a la plancha
Zekor xerra plantxan
Costilla de cerdo asada al horno en su jugo
Zekor xerra plantxan
Costilla de cerdo asada al horno en su jugo
Txerri saihetsa labean erreta bere zukuan
Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada
Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta / Fruta
Cono de helado
Izozki konoa
Izozki konoa
Queso con membrillo
Gazta irasagarriekin
Gazta irasagarriekin
Brownie de chocolate
Txokolate browniea
Txokolate browniea
Tarta de manzana
Sagar tarta
Sagar tarta
Tarta san marcos
San markos tarta
0 comentarios:
Publicar un comentario