Tienes una cuenta?

martes, 25 de octubre de 2016


Menú del Día / Eguneko Menua
Martes 25, Asteartea

Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de pasta tricolor con york
*Hiru koloreko pasta entsalada york-arekin
*Coliflor con refrito de bacon, patata y huevo
*Azalorea hirugihar olio errearekin, patata eta arrautza
*Alubias blancas con pato zanahorias
*Babarrun zuriak ahate eta azenarioarekin
Arroz con carne y verduras
Arroza haragi eta barazkiekin

Segundos / Bigarrenak
*Txitxarro fresco asado al horno con refrito
*Txitxarro freskoa labean erreta olio errearekin
*Pechuga de pavo adobado a la plancha
*Indioilar bularkia marinatua plantxan
Lomo relleno de jamón y queso frito
Solomo urdaiazpiko eta gazta frijitua beteta

Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada


Postres / Postreak
*Yogur / *Jogurta
*Fruta / *Fruta
Cono de helado
Izoki konoa
Queso con membrillo
Gazta irasagarriekin
Tarta selva negra
Oihan beltza tarta
Bizcocho de chocolate
Txokolate bizkotxoa

0 comentarios:

Publicar un comentario