Menú del Día / Eguneko Menua
Martes 25, Asteartea
Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de pasta tricolor con york
*Hiru koloreko pasta entsalada york-arekin
*Hiru koloreko pasta entsalada york-arekin
*Coliflor con refrito de bacon, patata y huevo
*Azalorea hirugihar olio errearekin, patata eta arrautza
*Azalorea hirugihar olio errearekin, patata eta arrautza
*Alubias blancas con pato zanahorias
*Babarrun zuriak ahate eta azenarioarekin
*Babarrun zuriak ahate eta azenarioarekin
Arroz con carne y verduras
Arroza haragi eta barazkiekin
Arroza haragi eta barazkiekin
Segundos / Bigarrenak
*Txitxarro fresco asado al horno con refrito
*Txitxarro freskoa labean erreta olio errearekin
*Txitxarro freskoa labean erreta olio errearekin
*Pechuga de pavo adobado a la plancha
*Indioilar bularkia marinatua plantxan
*Indioilar bularkia marinatua plantxan
Lomo relleno de jamón y queso frito
Solomo urdaiazpiko eta gazta frijitua beteta
Solomo urdaiazpiko eta gazta frijitua beteta
Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada
Postres / Postreak
*Yogur / *Jogurta
*Fruta / *Fruta
Cono de helado
Izoki konoa
Izoki konoa
Queso con membrillo
Gazta irasagarriekin
Gazta irasagarriekin
Tarta selva negra
Oihan beltza tarta
Oihan beltza tarta
Bizcocho de chocolate
Txokolate bizkotxoa
Txokolate bizkotxoa
0 comentarios:
Publicar un comentario