Tienes una cuenta?

viernes, 20 de octubre de 2017


Menú del Día / Eguneko Menua
Viernes 20, Ostirala

Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de cous cous y pavo braseado
*Cous cous eta indioilar braseadoa entsalada
*Crema de calabacín con picatostes
*Kuiatxo krema ogi pusketarekin
*Pencas salteadas con refrito de jamón
*Orrimamiak salteatuak urdaiazpiko olio errearekin
Arroz con carne y verduras
Arroza haragi eta barazkiekin

Segundos / Bigarrenak
*Gallito fresco a la plancha con refrito
*Itsas oilartxo freskoa plantxan olio errearekin
Merluza frita rellena de puerros y gambas
Legatz frijitua porru eta ganbak betetaz
*Hamburguesa de ternera y pollo a la plancha
*Zekor eta oilasko hanburgesa plantxan
Muslo de pollo asado a la naranja
Oilasko izterra erreta laranja erara

Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada


Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta / Fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Queso con membrillo / Gazta irasagarrarekin
Profiteroles rellenos de nata y chocolate
Esne-gain eta txokolate profiterolak
Tarta de arroz / Arroza tarta
Tarta san marcos / San markos tarta

0 comentarios:

Publicar un comentario