Tienes una cuenta?

martes, 21 de noviembre de 2017



Menú del Día / Eguneko Menua
Martes 21, Asteartea

Primeros / Lehenengoak
*Ensalada mixta
*Entsalada mixtoa
*Crema de porrusalda y picatostes
*Porrusalda krema ogi txigorkiekin
*Vainas con refrito de bacon, patata y huevo
*Lekak hirugiar errea, patata eta arrautzarekin
Paella de carne y verduras
Paella haragia eta barazkiekin

Segundos / Bigarrenak
*Txitxarro fresco asado al horno con refrito
*Txitxarro fresko labean erreta errearekin
*Bacalao rebozado con tomate
*Bakailaoa arrauztatua tomatearekin
Hamburguesa casera a la plancha
Etxeko hamburguesa plantxan
Muslo de pollo asado en su jugo
Oilasko izterra bere zukuan erreta

Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada


Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta / Fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Profiteroles de nata con chocolate
Esne-gain profiterolak txokolatearekin
Crema de yogur griego / Jogurta greziarra krema
Queso con membrilloGazta irasagarrarekin
Brazo de yema y nata/ Gorringo eta esne-gain besoa

0 comentarios:

Publicar un comentario