Tienes una cuenta?

miércoles, 21 de febrero de 2018


Menú del Día / Eguneko Menua
Miércoles 21, Asteazkena

Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de piquillos, atún y anchoas
*Pikilo, atuna eta antxoak entsalada
*Guisantes con bacon, dados de patata y huevo
*Ilarrak hirugihar, patata dadoak eta arrautzarekin
Crema de verduras con picatostes
*Barazki krema ogi pusketarekin
Pasta salteada con carbonara de salmón
Pasta salteatuak izokin karbonararekin

Segundos / Bigarrenak
*Anchoas frescas fritas con refrito
*Antxoak freskoak frijituak olio errearekin
*Hamburguesa de ternera a la plancha
*Zekor hanburgesa plantxan
Muslo de pollo asado con salsa de cerveza
Oilasko izterra erreta garagardo saltsarekin

Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada


Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta del dia / Eguneko fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Flan de huevo / Arrautza budina
Coulant de chocolate / Txokolate coulant
Leche frita con canela / Esne frijitua kanelarekin

0 comentarios:

Publicar un comentario