Menú del Día / Eguneko Menua
Lunes 19, Astelehena
Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de garbanzos, queso feta y menta
*Txitxirioak, gazta feta eta menda entsalada
*Txitxirioak, gazta feta eta menda entsalada
*Brócoli con refrito de bacon y salsa de carne
*Brokolia hirugihar olio errearekin eta haragi saltsa
*Brokolia hirugihar olio errearekin eta haragi saltsa
*Crema de verduras con picatostes
*Barazki krema ogi pusketarekin
*Barazki krema ogi pusketarekin
Fideuá de verdura y marisco
Barazki eta itsaski fideua
Barazki eta itsaski fideua
Segundos / Bigarrenak
*Merluza rebozada con mahonesa
*Legatz arrautzairinetan maionesarekin
*Legatz arrautzairinetan maionesarekin
*Chuleta de pavo al ajillo a la plancha
*Indioilar txuleta baratxuri erara plantxan
*Indioilar txuleta baratxuri erara plantxan
Costilla de cerdo a la hawaiana
Txerri saihetsa hawaierara
Txerri saihetsa hawaierara
Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada
Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta del día / Eguneko fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Puding de galleta / Gaileta pudina
Copa de queso y yogur / Gazta eta yogurta kopa
Bizcocho de chocolate blanco / Txokolate zuri bizkotxoa
0 comentarios:
Publicar un comentario