Menú del Día / Eguneko Menua
Martes 24, Asteartea
Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de pasta, pavo y huevo
*Pasta, indioilar eta arrautza entsalada
*Pasta, indioilar eta arrautza entsalada
*Crema de purrusalda con picatostes
*Purrusalda krema ogi pusketarekin
*Purrusalda krema ogi pusketarekin
*Gazpacho con picatostes
*Gazpatxoa ogi pusketarekin
*Gazpatxoa ogi pusketarekin
Vainas con refrito de bacon, patata y huevo
Zorroak hirugihar olio errearekin, patata eta arrautza
Zorroak hirugihar olio errearekin, patata eta arrautza
Arroz negro con calamares
Arroza beltza txibiekin
Arroza beltza txibiekin
Segundos / Bigarrenak
*Lubina fresca asada al horno con refrito
*Lupia freskoa labean erreta olio errearekin
*Lupia freskoa labean erreta olio errearekin
*Lomo fresco a la plancha
*Solomo freskoa plantxan
*Solomo freskoa plantxan
*Pechuga de pavo adobada a la plancha
*Indioilar bularkia ontzutua plantxan
*Indioilar bularkia ontzutua plantxan
Cerdo agridulce con verduras y piña
Txerri gazi-gozoa barazki eta ananarekin
Txerri gazi-gozoa barazki eta ananarekin
Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada
Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta / Fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Queso con membrillo / Gazta irasagarrarekin
Tarta selva negra / Oihan beltza tarta
Profiteroles de nata y chocolate
Esne-gain eta txokolate profiterolak
Esne-gain eta txokolate profiterolak
0 comentarios:
Publicar un comentario