Tienes una cuenta?

viernes, 19 de enero de 2018


Menú del Día / Eguneko Menua
Viernes 19, Ostirala

Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de juliana de york y huevo
*Juliana york eta arrautza entsalada 
Cocido de lentejas con chorizo
Eltzeko dilistak txorizoarekin
*Guisantes salteados con jamón, bacon y patata
*Ilarrak salteatuak urdaiazpiko, hirugihar eta patatekin
Pasta al ajillo y queso curado
Pasta baratxuri erara eta gazta ondura

Segundo / Bigarrenak
*Dorada fresca asada al horno
*Urraburua freskoa labean erreta
*Salmón fresco asado al horno con refrito
*Izokin freskoa labean erreta olio errearekin
Chuleta de pavo al ajillo a la plancha
Indioilar txuleta baratxuri erara plantxan
Carrilleras de cerdo guisadas al vino tinto
Txerri karrilerak gisatuak ardo beltz erara

Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada


Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta del dia / Eguneko fruta
Tarta selva negra / Oihan beltz tarta
Tarta de queso y frambuesa / Gazta eta mugurdi tarta
Copa de yogur griego / Jogurta greziarra kopa
Puding de galleta / Gaileta pudina

0 comentarios:

Publicar un comentario