Menú del Día / Eguneko Menua
Viernes 19, Ostirala
Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de juliana de york y huevo
*Juliana york eta arrautza entsalada
*Juliana york eta arrautza entsalada
Cocido de lentejas con chorizo
Eltzeko dilistak txorizoarekin
Eltzeko dilistak txorizoarekin
*Guisantes salteados con jamón, bacon y patata
*Ilarrak salteatuak urdaiazpiko, hirugihar eta patatekin
*Ilarrak salteatuak urdaiazpiko, hirugihar eta patatekin
Pasta al ajillo y queso curado
Pasta baratxuri erara eta gazta ondura
Pasta baratxuri erara eta gazta ondura
Segundo / Bigarrenak
*Dorada fresca asada al horno
*Urraburua freskoa labean erreta
*Urraburua freskoa labean erreta
*Salmón fresco asado al horno con refrito
*Izokin freskoa labean erreta olio errearekin
*Izokin freskoa labean erreta olio errearekin
Chuleta de pavo al ajillo a la plancha
Indioilar txuleta baratxuri erara plantxan
Indioilar txuleta baratxuri erara plantxan
Carrilleras de cerdo guisadas al vino tinto
Txerri karrilerak gisatuak ardo beltz erara
Txerri karrilerak gisatuak ardo beltz erara
Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada
Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta del dia / Eguneko fruta
Tarta selva negra / Oihan beltz tarta
Tarta de queso y frambuesa / Gazta eta mugurdi tarta
Copa de yogur griego / Jogurta greziarra kopa
Puding de galleta / Gaileta pudina
0 comentarios:
Publicar un comentario