Tienes una cuenta?

miércoles, 21 de marzo de 2018


Menú del Día / Eguneko Menua
Miércoles 21, Asteazkena

Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de pasta tricolor y salsa rosa
*Hiru kolore pasta entsalada eta saltsa arrosa
Patatas con mejillones
Patata muskuiluekin
*Coliflor con refrito de bacon y pimentón
*Azalorea hirugihar olio errearekin eta piperrautsa
Pencas en tempura sobre crema de verduras
Orrimamiak tenpuran barazki saltsan
Arroz con verduras y carne
Arroza barazki eta haragiekin

Segundos / Bigarrenak
*Gallito fresco frito a la bilbaina
*Itsas oilartxo frijitua bilbotar erara
Chuleta de cerdo a la plancha
Txerri txuleta plantxan
Albóndigas en salsa
Haragi bolak saltsan
*Pollo marinado a la menta y cilantro
*Oilasko marinatua menda eta martorri erara

Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada


Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta del día / Eguneko fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Queso con membrillo / Gazta irasagarrarekin
Copa de yogur griego / Jogurta greziarra kopa
Tarta de manzana / Sagar tarta

0 comentarios:

Publicar un comentario