Tienes una cuenta?

jueves, 19 de octubre de 2017


Menú del Día / Eguneko Menua
Jueves 19, Osteguna

Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de queso de cabra y cebolla frita
*Ahuntz gazta eta tipula frijitua entsalada
*Crema de calabaza con picatostes
*Kuia krema ogi pusketarekin
*Alcachofas con jamón
*Orburuak urdaiazpikoarekin
Cocido de garbanzos a la madrileña
Eltzeko txitxiroak madril erara
Espaguetis a la boloñesa
Espagetiak boloniar erara

Segundos / Bigarrenak
*Mojarra fresca asada con refrito
*Mojarra freskoa erreta olio errearekin
*Secreto de cerdo a la plancha
*Txerri sekretua plantxan
Salchichas de pollo y pavo asadas con cebolla
Oilasko eta indioilar saltxitxak erreta tipularekin
Hígado de ternera empanada al ajillo
Zekor gibela arrautzairinetan baratxuri erara

Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada


Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta / Fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Queso con membrillo / Gazta irasagarrarekin
Profiteroles de nata y chocolate
Esne-gain eta txokolate profiterolak
Tarta de arroz / Arroza tarta
Tarta de manzana / Sagar tarta
Tarta san marcos / San markos tarta

0 comentarios:

Publicar un comentario