Tienes una cuenta?

lunes, 20 de noviembre de 2017


Menú del Día / Eguneko Menua
Lunes 20, Astelehena

Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de pasta y marisco con aliño de pimentón
*Pasta eta itsaski entsalada piperrauts ongarriarekin
*Garbanzos con pisto de verduras
*Txitxirioak barazki pistoarekin
*Guisantes salteados con patatas y panceta adobada
*Ilarrak salteatuak patatekin eta hirugihar ontzutua
Espaguetis a la carbonara
Espagetiak karbonara erara

Segundos / Bigarrenak
*Panchito fresco asado al horno
*Pantxito freskoa labean erreta
*Bacalao asado sobre salsa holandesa
*Bakailaoa erreta nederlandarra saltsa gainean
Lomo adobado a la plancha
Solomo ontzutua plantxan
Rollito de verduras frito con salsa agridulce
Barazki bilkari frijitua gazi-gozo saltsarekin

Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada


Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta / Fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Profiteroles de nata con chocolate
Esne-gain profiterolak txokolatearekin
Crema de yogur griego / Jogurta greziarra krema
Flan de huevo / Arrautza budina
Brazo de yema y nata

0 comentarios:

Publicar un comentario