Menú del Día / Eguneko Menua
Miércoles 22, Asteazkena
Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de pollo, cebolla y guacamole
*Oilasko, tipula eta guacamole entsalada
*Oilasko, tipula eta guacamole entsalada
*Alubias blancas con chipirones
*Babarrun zuriak txipiroiarekin
*Babarrun zuriak txipiroiarekin
*Coliflor con refrito de bacon y panceta roja
*Azalorea hirugihar olio errearekin eta hirugihar gorria
*Azalorea hirugihar olio errearekin eta hirugihar gorria
Raviolis de carne con fritada de tomate
Haragi rabioliak tomate frijituarekin
Haragi rabioliak tomate frijituarekin
Segundos / Bigarrenak
*Chicharro fresco asado al horno con refrito
*Txitxarro fresko labean erreta olio errearekin
*Txitxarro fresko labean erreta olio errearekin
*Tempura de bacalao con salsa tártara
*Bakailao tenpura saltsa tartariarrarekin
*Bakailao tenpura saltsa tartariarrarekin
Pechuga de pollo a la plancha
Oilasko bularkia plantxan
Oilasko bularkia plantxan
Carrilleras de cerdo estofadas al vino tinto
Txerri karrilerak erregosiak ardo beltza erara
Txerri karrilerak erregosiak ardo beltza erara
Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada
Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta / Fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Profiteroles de nata con chocolate
Esne-gain profiterolak txokolatearekin
Esne-gain profiterolak txokolatearekin
Crema de yogur griego / Jogurta greziarra krema
Queso con membrillo / Gazta irasagarrarekin
Brazo de trufa / Boilur besoa
0 comentarios:
Publicar un comentario