Tienes una cuenta?

miércoles, 22 de noviembre de 2017


Menú del Día / Eguneko Menua
Miércoles 22, Asteazkena

Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de pollo, cebolla y guacamole
*Oilasko, tipula eta guacamole entsalada
*Alubias blancas con chipirones
*Babarrun zuriak txipiroiarekin
*Coliflor con refrito de bacon y panceta roja
*Azalorea hirugihar olio errearekin eta hirugihar gorria
Raviolis de carne con fritada de tomate
Haragi rabioliak tomate frijituarekin

Segundos / Bigarrenak
*Chicharro fresco asado al horno con refrito
*Txitxarro fresko labean erreta olio errearekin
*Tempura de bacalao con salsa tártara
*Bakailao tenpura saltsa tartariarrarekin
Pechuga de pollo a la plancha
Oilasko bularkia plantxan
Carrilleras de cerdo estofadas al vino tinto
Txerri karrilerak erregosiak ardo beltza erara

Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada


Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta / Fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Profiteroles de nata con chocolate
Esne-gain profiterolak txokolatearekin
Crema de yogur griego / Jogurta greziarra krema
Queso con membrillo / Gazta irasagarrarekin
Brazo de trufa / Boilur besoa

0 comentarios:

Publicar un comentario