Tienes una cuenta?

martes, 20 de febrero de 2018


Menú del Día / Eguneko Menua
Martes 20, Asteartea

Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de pasta tricolor y frutas tropicales
*Hiru kolore pasta entsalada eta fruta tropikala
Coliflor con bacon, jamón y patata
Azalore hirugiharrarekin, urdaiazpiko eta patata
*Potaje de alubias blancas con bacalao ajoarriero
*Eltzeko babarrun zuriak bakailao ajoarriero-arekin
Arroz con chipirones, setas y alioli de tomate
Arroza txipiroi, perretxiko eta tomate alioli arekin

Segundos / Bigarrenak
*Lubina fresca a la plancha con refrito
*Lupia freskoa plantxan olio errearekin
*Pechuga de pollo a la plancha
*Oilasko bularkia plantxan
Lomo frito relleno de jamón y queso
Solomo frijitua urdaiazpiko eta gazta betetaz
Ternera frita con salsa de ostras y verduras
Zekor frijitua ostrak saltsarekin eta barazkiak


Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada

Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta del día / Eguneko fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Tarta de quesada / Kesada tarta
Copa de yogur griego / Jogurta greziarra kopa
Flan de huevo / Arrautza budina

0 comentarios:

Publicar un comentario