Menú del Día / Eguneko Menua
Viernes 16, Ostirala
Primeros / Lehenengoak
*Ensalada de cous cous, verduras y bacalao
*Cous cous, barazki eta bakailao entsalada
*Cous cous, barazki eta bakailao entsalada
*Menestra de verduras y bacon
*Barazki menestra eta hirugihar
*Barazki menestra eta hirugihar
Garbanzos a la madrileña
Txitxirioak madrilarerara
Txitxirioak madrilarerara
Espaguetis con crema de queso curado
Espagetiak gazta kremarekin
Espagetiak gazta kremarekin
Segundos / Bigarrenak
*Chicharro fresco asado al horno
*Txitxarro freskoa labean erreta
*Txitxarro freskoa labean erreta
Lomo fresco a la plancha
Solomo freskoa plantxan
Solomo freskoa plantxan
Cerdo frito con verduras y salsa teriyaki
Txerri frijitua barazkiekin eta teriyaki saltsa
Txerri frijitua barazkiekin eta teriyaki saltsa
Guarniciones: Patatas fritas, pimientos o ensalada
Hornigaiak: Patata frijituak, piperrak edo entsalada
Postres / Postreak
Yogur / Jogurta
Fruta del día / Eguneko fruta
Cono de helado / Izozki konoa
Tarta san marcos / San markos tarta
Profiteroles de nata con chocolate
Esne-gain profiterolak txokolatearekin
Esne-gain profiterolak txokolatearekin
Brownie / Browniea
Tarta de arroz / Arroza tarta
0 comentarios:
Publicar un comentario